Despre noi

Aparate-anti-soareci.ro este un magazin online ce apartine firmei GALLEON DISTRIBUTION S.R.L , dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei dvs.

In magazinul Aparate-anti-soareci.ro gasiti produse care va ajuta sa alungati soareci, sobolani, tantari, muste, paianjeni, plosnite, termite, purici,molii,gandaci,etc. paraziti ce pot provoca boli grave in randul oamenilor si animalelor de companie, precum si distrugerea caminului dvs.

Avem o gama variata de produse, atat din punct de vedere al preturilor, tarilor de provenienta, modurilor de functionare, tipurilor de daunatori combatuti cat si a suprafetelor acoperite. 

Importam produse din Spania, Germania, Olanda, Cehia, China si Taiwan. Suntem unici importatori in Romania a produselor RADARCAN (Spania), o firma ce produce doar produse anti daunatori, din gama profesionala, testate in laborator ; iar portofoliul nostru este intr-o continua crestere, pentru a ne putea permite sa va oferim dumneavoastra., clientul nostru, cel mai bun pret !

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Aparate anti soareci, lipici soareci, statii de intoxicare soareci, aparate anti sobolani, placi cu lipici pentru soareci si sobolani,capcane soareci, © 2024,  Designed by Santosh Setty